Koolhydraatarm naan brood!

Deze week waren er meerdere verzoekjes voor naan brood binnengekomen.
Het is heerlijk bij een smaakvolle curry, en zelf met avocado vind ik ze lekker!
Het is een eenvoudig recept en je kan allerlei eigen variaties maken door gebruik te maken van verschillende kruiden.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarm naan brood!

  • Porties: 6
  • Aantal koolhydraten: 3 g khd per stuk

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.

 


Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng alle droge ingrediënten en vervolgens het hete water en olie.
Meng het tot een deeg en laat het even rusten.
Snijd ondertussen de koriander klein en zet het apart.
Maak na ongeveer 15 minuten 6 balletjes van het deeg en leg het op een vel bakpapier.
Vouw het bakpapier dicht en druk de deegbolletjes plat met je hand.
Strooi de koriander bovenop de platte broodjes en bak de broodjes een voor een in een pan op laag vuur.
Draai de broodjes pas om als de onderkant mooi goudbruin is. (na ongeveer 4a5 minuten)

 


Notities

De naan broodjes zijn heerlijk in combinatie met een van deze smakelijke curry’s

 

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

3 Comments

  1. Hi Oahn,
    Wat een ontzettend lekker recept weer! Ga het dit weekend maken. Een klein vraagje: heb je tips voor merken kokosmeel mét ‘bloemstructuur’? Want heel toevallig ben ik daar naar op zoek, haha! In ieder geval genoeg kokosmeel zonder bloemstructuur in huis voor dit brood.

  2. Hallo Oahn, wat een lekker recept zeg. Volgende week ga ik dat maken en een lekkere curry erbij maken. Het water loopt me al in de mond. Bedankt voor het lekkere recept.

  3. Hai Oahn,
    Lijkt me heerlijk deze naanbroodjes. Zou ik de broodjes kunnen invriezen? En dan als bolletje deeg of al gebakken?

Laat een antwoord achter aan Thea Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.