Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 100 g kokosmeel
- 1 el psylliumvezels poedervorm (klik)
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl uienpoeder
- 1 el kerrie massala
- verse korianderblaadjes
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 10 ml olijfolie
- 200 ml heet water
Bereidingswijze
Meng alle droge ingrediënten en vervolgens het hete water en olie.
Meng het tot een deeg en laat het even rusten.
Snijd ondertussen de koriander klein en zet het apart.
Maak na ongeveer 15 minuten 6 balletjes van het deeg en leg het op een vel bakpapier.
Vouw het bakpapier dicht en druk de deegbolletjes plat met je hand.
Strooi de koriander bovenop de platte broodjes en bak de broodjes een voor een in een pan op laag vuur.
Draai de broodjes pas om als de onderkant mooi goudbruin is. (na ongeveer 4a5 minuten)
Notities
De naan broodjes zijn heerlijk in combinatie met een van deze smakelijke curry’s!