Koolhydraatarme after eight chocolade!

Deze week heb ik de challenge een dagje eerder omdat ik morgen heerlijk de hort op ga. Ik ben vanmiddag heerlijk aan de slag gegaan met een verrukkelijke nostalgische challenge, namelijk after eight chocolade! Mijn moeder heeft ze vroeger, (en tegenwoordig ook gewoon nog) altijd in huis. We mochten er altijd eentje als er bezoek kwam of er iets te vieren was. De frisse creamy smaak van mint, met het knisperige knapperige chocoladelaagje… Oef wat een combinatie! Jullie begrijpen dat ik dus zeer blij was met deze challenge! Naast dat deze koolhydraatarme after eight chocolaatjes net zo heerlijk zijn, tover je deze ook nog zo op tafel! Het is namelijk een mega makkelijk recept. Daar zijn we allemaal gek op toch?

Hier komt ie:

Ingrediënten 20 stuks

 2.8 khd per stuk

Vulling:

Choco topping:

Bereidingswijze:

Meng de ingrediënten voor de vulling tot een egaal mengsel. 
Maak 20 bolletjes op een vel bakpapier (laat er genoeg ruimte tussen) en smeer de bolletjes uit tot platte cirkels.
Leg het ongeveer 20 minuten in de vriezer.
Smelt ondertussen de chocolade au-bain marie.
Dip de vulling in de chocolade, leg ze weer op het velletje bakpapier en laat de after eight chocolade ongeveer een half uur in de koelkast uitharden.

Geniet! X

ps: bewaar ze in de koelkast! 💝

One Comment

  1. Lijkt me mmmmm zo lekker

Laat een reactie achter op Coby Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.