Koolhydraatarme beschuitjes!

Deze week waren er meerdere verzoekjes voor beschuit! Al een hele tijd lag mijn beschuitbakvorm stof te vangen en heb ik hem eindelijk uit de kast gehaald! De beschuitjes zijn perfect voor het ontbijt, tussendoortje, bij de lunch en natuurlijk als er een baby feestje is! De beschuitjes hebben maar 1.1 gram khd per beschuitje! Beleg het beschuitje met fijngehakte chocolade (zoals een volger opperde), LEKKER!

Ze zijn mega makkelijk om te maken en ideaal om je eigen twists aan te geven. Probeer bijvoorbeeld eens koekkruiden, kaneel, cacaopoeder, pitjes, zaden en lijnzaad! Allemaal leuk en lekker!

Ik heb deze bakvormpjes gebruikt!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme beschuitjes!

  • Auteur: Oanh
  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 3
  • Aantal koolhydraten: 1.1 g khd per stuk

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c hetelucht.

Klop de eiwitten stijf met een snufje zout.
Meng in een aparte schaal de rest van de ingrediënten tot een egaal mengsel en schep vervolgens de stijfgeklopte eiwitten luchtig bij het mengsel.
Verdeel het mengsel over de 3 bakvormpjes en bak de beschuitjes 40 minuten in de oven.


Notities

Tip: als ze niet hard genoeg zijn, kan je ze wat langer bakken!

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

12 Comments

  1. Toch een bedankje waard om wekelijks een heerlijk receptje te krijgen. Heerlijke lekkere en vooral eenvoudig recepten. Toppie!
    Groetjes Anne

  2. Deze ga ik proberen. Lijkt me ook lekker met aardbeien erop. Bedankt weer voor je leuke recept.
    Groetjes Ans

  3. Carolien Meulendijks

    Wanneer zijn de beschuitvormen weer te koop?

  4. Oanh, de beschuit smaakte lekker al blijf ik de amandelsmaak overheersend vinden. Dank je voor je recept.
    Ik had een vraagje, mijn beschuiten heb ik zelfs 10 minuten langer laten bakken en nog niet hard? Waar kan dat aan liggen, moet er wel bij zeggen dat ik een bagelbakvorm heb gebruikt om t uit te proberen.

  5. Paul Groenendijk

    Klopt het dat het behoorlijk stevige deeg word waar je de eiwitten doorheen moet scheppen ?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.