Crackers met spice!

Deze crackers zijn een van mijn favorieten crackies! Ze zijn super smaakvol, hebben een pittig randje en zijn lekker krokant. Ik vind ze heerlijk met bijvoorbeeld de tapenade uit boek 1, een heerlijk plakje kaas of ander lekkers!

Klik hier voor meer cracker recepten!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Crackers met spice!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 20 stuks
  • Aantal koolhydraten: 0.35 g khd per stuk

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten tot een mooie bol deeg en leg het op een vel bakpapier.
Leg er nog een vel over en gebruik een deegroller om een mooi plak deeg van de maken met de dikte van een cracker.
Prik er met een vork gaatjes in.
Bak de crackers ongeveer 25 minuten in de oven.
Snijd tot slot met een scherp mes kleine crackers van.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cracker, crackers, toast,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

3 Comments

  1. Bedoel je gaatjes in het bovenste vel bakpapier prikken en mee de oven in?
    Vast bedankt 🙂

  2. Heerlijk deze vandaag op zaterdag gebakken. Had alleen geen Parmezaanse kaas in huis dus vervangen voor pittig geraspte oude kaas… huttenkase er op… heerlijke verwennerij voor de lunch

Laat een antwoord achter aan Marijke Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.