Koolhydraatarme crackers met spice!


Deze crackers zijn een van mijn favorieten crackies!
Ze zijn super smaakvol, hebben een pittig randje en zijn lekker krokant.
Ik vind ze heerlijk met de tapenade uit boek 1, een heerlijk plakje kaas of ander lekkers!

Hier komt het recept!

Ingrediรซnten 20 crackers

0,25 khd per crackertje

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Meng alle ingrediรซnten tot een mooie bol deeg en leg het op een vel bakpapier.
Leg er nog een vel over en gebruik een deegroller om een mooi plak deeg van de maken met de dikte van een cracker.
Prik er met een vork gaatjes in.
Bak de crackers ongeveer 25 minuten in de oven.
Snijd tot slot met een scherp mes kleine crackers van.

3 Comments

  1. Marijke

    Bedoel je gaatjes in het bovenste vel bakpapier prikken en mee de oven in?
    Vast bedankt ๐Ÿ™‚

  2. Heerlijk deze vandaag op zaterdag gebakken. Had alleen geen Parmezaanse kaas in huis dus vervangen voor pittig geraspte oude kaas… huttenkase er op… heerlijke verwennerij voor de lunch

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.