Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 150 gram mascarpone
- 150 ml slagroom
- 30 g bruine suikervervanger (klik)
- vanille-extract (klik)
- klein snufje kaneel
- 3 eidooiers
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 160c.
Meng alle ingrediënten met een mixer samen tot een glad mengsel en giet het in 3 oven bestendige kleine schaaltjes.
Doe de schaaltjes in een groot ovenschaal en doe daar heet/kokend water in tot net onder de randjes van de kleine ovenschaaltjes.
Bak de creme brulee af in de oven voor 40minuten.
Laat het dan in de koelkast verder uitharden voor minimaal twee uur en sprenkel er dan de bruine suikervervanger overheen.
Brand de bovenkant met een brander bruin of doe de creme brulee even onder de grill totdat hij bruin is geworden.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, creme, brulee, dessert