Omschrijving
Ik heb deze bakvorm gebruikt.
Ingrediënten
- 250 g amandelmeel (klik)
- 25 g eiwitpoeder (klik)
- 25 g rozijnen
- 10 g psylliumvezels
- 1/2 el kaneel
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 25 g erythritol (klik)
- 4 eieren
- 250 g volle kwark
- 25 ml olijfolie
- Optioneel: poedersuikervervanger (klik)
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng alle droge ingrediënten samen.
Mix de eieren met de kwark en voeg het aan de droge ingredienten en voeg als laatst de olijfolie toe.
Vet de bakvorm in en schep het mengsel in de bakvorm.
Bak de boffert 35 minuten in de oven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, boffert, tulband, cake,