Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme en glutenvrije bounty taart!

  • Bereidingstijd: 2 uur
  • Porties: 8
  • Aantal koolhydraten: 4.6 g khd per punt

Omschrijving

Ik heb deze springvorm gebruikt.


Ingrediënten

Vulling:

Topping:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180c.
Meng alle ingrediënten van de taartbodem tot een egaal mengsel.
Bekleed de springvorm met een vel bakpapier en schep het mengsel in de springvorm.
Bak de bodem 20a25 minuten in de oven en laat het vervolgens afkoelen.

Maak ondertussen de vulling door de slagroom lobbig te mixen.
Meng de kokosrasp, roomkaas, vanille en erythritol tot een egaal mengsel en schep dan de slagroom door het geheel.

(Je kan eventueel gelatine gebruiken als je dat prettig vindt)

Verdeel het mengsel over de taartbodem en leg de taart in de koelkast.
Smelt ondertussen de chocolade au-bain Marie en laat het iets afkoelen. (Je kan er eventueel een beetje slagroom bij schenken als je bang bent dat de chocolade te hard wordt)
Verdeel de gesmolten chocolade over het kokosmengsel en laat de taart weer minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.

Strooi er eventueel nog wat geraspte kokos over voor een vrolijk en speels effect!


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, bounty, taart, kokos,