Ingrediënten
- 50 g amandelmeel (klik)
- 10 g eiwitpoeder (klik)
- snufje cacaopoeder/kaneel
- 20 g stroopvervanger (klik)
- 10 g gesmolten roomboter
- 5 g psylliumvezels (klik)
- 1 ei
- 10 ml ongezoete amandelmelk
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel.
Warm het kniepertjesijzer op en vet beide vlakken in.
Maak 5 bolletjes van het mengsel en leg een bolletje op het kniepertjesijzer.
Druk het kniepertjesijzer dicht en bak het ongeveer een minuut tot het ijshoorntje goudbruin is.
Gebruik het ijshoorn hulpstukje om er een mooi ijshoorntje van te maken. (wacht niet te lang en breng het gelijk in vorm. Zodra het afkoelt is het moeilijk om te buigen)
Herhaal dit bij de andere 4 bolletjes.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, ijs, hoorn, ijsjes,