Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme en glutenvrije kaasstengels!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 8
  • Aantal koolhydraten: 1.2 g khd per stuk

Ingrediënten

Garnering:

  • 25 g geraspte kaas

 


Bereidingswijze

Mix de eiwitten stijf met een snufje zout.
Smelt de mozzarella, roomkaas en boter in een pan.
Verwarm de oven op 160c.
Voeg de erythritol, pizzamix, wijnsteenbakpoeder, zout, kokosmeel en psylliumvezels bij de stijfgeklopte eiwitten.
Meng het eiwitmengsel met het gesmolten kaas mengsel en meng het tot een deeg.
Rol het deeg tot een plak en snijd de plak in 16 repen. Rol de repen in slierten en draai 2 sliertjes in elkaar tot sierlijke stengels.
Herhaal dit tot de repen op zijn.
Strooi de kaas over de stengels en bak de kaasstengels tot slot 20 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, kaas, kaasstengel, stengel, croissant