Koolhydraatarme en glutenvrije knapperige kokoskoekjes!

Deze koekjes zijn lekker knapperig en hebben een vleug kokos! Ik heb eerder deze Maria biscuits gemaakt, die net als deze koekjes heerlijk zijn met gesmolten chocolade en amandelschaafsel.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme en glutenvrije knapperige kokoskoekjes!

  • Porties: 18
  • Aantal koolhydraten: 0.3 g khd per koekje

Ingrediënten

 


Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel en maak er 18 balletjes van.
Verwarm de oven op 160c.
Ik heb de bolletjes ruim van elkaar af op een vel bakpapier gelegd, daar nog een vel overheen gelegd en plat gerold met een deegroller.
Je kan ze ook uitsteken, wat je prettig vindt!
Bak de koekjes ongeveer 15 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden. (bak ze iets langer als dat nodig is)
Zet de oven uit als ze klaar zijn en laat ze goed afkoelen


Notities

Bewaar ze in een afgesloten metalen trommel. Dan blijven ze zeker een aantal dagen goed!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, knapperig, kokos, koek, koekjes

9 Comments

  1. Kun je deze koekjes ook invriezen?

  2. Heb ze net gemaakt en wat is dit lekker. Heb geen trommel nodig 😉

  3. Wil deze zeker gaan proberen maar kan ik iets anders gebruiken ipv de sukrin..vloeibare kan dat ook misschien?

  4. Dit zijn heerlijke koekjes. Hoe langer je ze op een lagere temperatuur in de oven houdt des te knapperiger ze worden.

  5. Wilde vragen welke kokos rasp, ik het best kan kopen, kom alleen maar met hoge khd tegen, alvast bedankt

Laat een antwoord achter aan Yolanda Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.