Koolhydraatarme en glutenvrije pita broodjes!

Ik heb gisteren een tweede challenge gemaakt omdat er al een paar weken werd gevraagd om pita broodjes! Heerlijk met shoarma of belegd met kaas en ander lekkers voor in de tosti ijzer!

Klik hier voor meer broodjes recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme en glutenvrije pita broodjes!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 3 g khd per broodje

Omschrijving

Ik heb deze bakvormpjes gebruikt!


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c. Meng alle ingrediënten tot een egaal beslag en laat het enkele minuten staan.
(als je merkt dat het beslag te slap is, voeg je extra kokosmeel toe en als het beslag te stevig is, voeg je een beetje Griekse yoghurt toe)
Verdeel het beslag in tweeën en bak de pitabroodjes ongeveer 25a30 minuten goudbruin in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, broodje, broodjes, pita,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

6 Comments

  1. Ik heb een vraag ; op hoeveel graden heb jij de pittabroodjes gebakken ? Alvast bedankt..

  2. Ik ben helemaal fan van de pannekoekmaker ? dit recept kan er ook in neem ik aan? Zou ik er dan ook 2 stuks van hebben uit het recept? Ben zo bang dat hij overstroomt

    • Euhmm ik denk dat het er gewoon 3 zijn dan hoor! De vormpjes zijn vergelijkbaar. Anders kan je altijd iets minder beslag doen als je twijfelt ?

  3. Gemaakt, zijn geen echte pitabroodjes want ze kunnen niet dwars doorgesneden worden, maar dat maakt niks uit, ze waren heerlijk!

Laat een antwoord achter aan Oanh Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.