Deze week heb ik Liesbeth haar verzoekje gemaakt. Namelijk deze toppers, Romeo’s koekjes!
Ze zijn heerlijk geworden en natuurlijk helemaal koolhydraatarm, glutenvrij en zonder toegevoegde suikers.
Makkelijk om te maken en heerlijk bij een kopje thee of koffie!
Ze zijn heerlijk geworden en natuurlijk helemaal koolhydraatarm, glutenvrij en zonder toegevoegde suikers.
Makkelijk om te maken en heerlijk bij een kopje thee of koffie!
Hier komt het recept:
Ingrediënten 10 koekjes
0,8 khd per koekje- 75 g gesmolten roomboter
- 150 g amandelmeel
- 3 tl vanille-aroma
- 1 tl bakpoeder
- snufje zout
- 1 eiwit
- 20 g Sukrin+
Topping:
- 10 g gesmolten roomboter
- 20 g amandelschaafsel
- 20 Sukrin Gold
- 15 g Sukrin fiber syrup
Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 180c.
Meng de ingrediënten (behalve de topping) tot een egaal mengsel en maak er 10 hoopjes van.
Druk de hoopjes plat en vorm ze tot mooie ronde koekjes.
Maak vervolgens de topping door alle ingredienten te mengen.
Verdeel de topping over de 10 koekjes en bak de koekjes ongeveer 20 minuten goudbruin.
Laat ze tot slot afkoelen en geniet! X
Ze zijn erg lekker! Heb de echte nog nooit geproefd, maar deze smaken goed!