Koolhydraatarme, glutenvrije, suikervrije meelloze chocolade cakejes!

Koolhydraatarme, glutenvrije, suikervrije meelloze chocolade cakejes!


 

Ohhhh wat zijn deze cakejes tasty! Ze zijn meel-loos, perfect qua structuur, makkelijk om te maken en ook nog eens verantwoord!
Daar worden we gelukkig van niet? Helemaal moederdag proof of voor een andere lieflijke feestdag!

 

IngrediΓ«nten 4 cakejes

3.3khd per cake

  • 60 g stevia chocolade
  • 30 g roomboter
  • 2 eieren
  • 2 tl vanille-extract
  • 1 zakje espressopoeder
  • 20 g Sukrin+
  • 8 g cacaopoeder
  • 2 tl wijnsteenbakpoeder
  • snufje zout
  • 60 ml ongeklopte slagroom
  • 15 g Sukrin+
  • 1 zakje espressopoeder

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Smelt de boter en chocolade in een pannetje.
Splits de eieren en klop het eiwit op met een klein snufje zout en zet het apart.
Doe de eidooiers, vanille, espressopoeder, Sukrin, cacaopoeder, wijnsteenbakpoeder en zout bij de gesmolten chocolade en meng het goed samen.
Schep het eidooier mengsel bij het eiwit en verdeel het mengsel over 4 cupcake vormpjes.
Bak de cakejes voor 25minuten in de oven.
Laat de cakejes afkoelen en klop ondertussen de slagroom op met Sukrin en espressopoeder.
Doe het bovenop de cakejes en klaar is kees!

Geniet en een hele fijne dag gewenst!

 

 

6 Reacties

  1. Ga ik zeker proberen dank je wel voor het recept Oanh

  2. Nog nooit gehoord van espresso poeder…heb wel espresso bonen maar euh..dat gaat zeker niet hihi
    Het lijkt mij zaligπŸ’š

  3. Jolanda

    Waar vind ik espresso poeder

  4. Hoeveel kh zitten hier eigenlijk in?

  5. Angelique

    Hallo Oanh, als eerste:bedankt voor het delen van je recepten.ben al menig kilotje kwijt. Deze heb ik v morgen gemaakt en ze zijn zaligπŸ‘ŒπŸ° Met warme groet Angelique Vincken πŸ’•

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*