Koolhydraatarme Italiaanse mozzarella broodjes!

Als je buffelmozzarella hoort en passata, denk je vast gelijk aan een heerlijke Italiaanse pasta. Ik heb geen pasta gemaakt met deze mooie ingrediënten, maar verrassende broodjes! Ze zijn smaakvol en super lekker bij een soepje, belegd met pesto of ander lekkers of gewoon lekker met niets!

Klik hier voor meer broodjes recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme Italiaanse mozzarella broodjes!

  • Bereidingstijd: 45 minuten
  • Porties: 3
  • Aantal koolhydraten: 2.5 g khd per broodje

Omschrijving

Ik heb deze bakvormpjes gebruikt!


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Maak de mozzarella fijn in de keukenmachine.
Voeg de eieren, Griekse yoghurt en passata toe en maal het enkele seconden met de mozzarella mee.
Meng het samen met de rest van de ingrediënten tot een egaal mengsel en verdeel het over de 3 bakvormpjes.
Bak de broodjes ongeveer 35 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden.

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, mozzarella, broodjes, brood, hoge,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

3 Comments

  1. ANNEKE Van de Vrie

    Wat is passaat en waarover je dit toe?

  2. Oma Billy

    Even een vraagje, dit lijkt me idd lekkere broodjes, maar vraag me af wat de afmeting van de bakvormpjes zijn? En misschien een tip waar koop,ik deze?

Laat een antwoord achter aan Oma Billy Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.