Koolhydraatarme Kaiserschmarrn!

Ik heb deze overheerlijke kaiserschmarrn gemaakt vandaag. Ze zijn lekker fluffy geworden en zijn ook nog eens makkelijk om te maken. Net even wat anders dan pannenkoeken of poffertjes. Heerlijk als ontbijt, lunch of brunch! Perfect met deze stroopvervanger en poedersuikervervanger.

Gek op dit soort recepten? Neem dan hier een kijkje!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme Kaiserschmarrn!

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 3.5 g khd per portie

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Splits de eieren en klop de eiwitten stijf met een snufje zout.
Meng de amandelmeel met de eiwitpoeder, bruine suikervervanger en vanille-extract.
Voeg de eidooiers en de melk toe en meng het tot een egaal beslag.
Spatel de eiwitten er luchtig door.
Verwarm wat kokosolie in een pan en giet de helft van het beslag in de pan.
“snijd” de Kaiserschmarrn in pizzapunten als de onderkant goudbruin is en vouw de pizzapunten als het ware dubbel.
Draai ze af en toe om totdat ze mooi goudbruin zijn geworden.
Herhaal dit nogmaals met het overgebleven beslag.
Garneer de Kaiserschmarrn met alles wat je lekker vindt!


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, kaiserschmarrn, pannenkoek, pannenkoeken, poffertjes, ontbijt,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

4 Comments

  1. Waarmee kan ik whey poeder vervanger

  2. Hoi Oanh,

    Jij hebt het in dit recept over ongezoete melk. Bedoel je daarmee kokosmelk/ sojamelk of iets anders? Gewone melk is ook ongezoet, maar niet toegestaan toch?

Laat een antwoord achter aan Marloes Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.