Omschrijving
Ik heb deze bakvorm gebruikt.
Ingrediënten
- 100 g amandelmeel (kli)
- 75 g bruine suikervervanger (klik)
- 100 g koude roomboter
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 1 ei
- 100 g marsepein (klik)
- 14 amandelen
- 1 eidooier
Â
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten behalve de marsepein, eidooiertje en amandelen tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over de 7 vormpjes en verdeel de marsepein zoals zichtbaar op de foto.
Verdeel de amandelen over de vormpjes, strijk de kano’s met het eidooiertje en bak de kano’s 20 minuten in de oven.
Laat de kano’s volledig afkoelen voordat je ze uit de bakvormpjes haalt.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, kano, kano's, boterkoek