Koolhydraatarme kletskoppen!

Koolhydraatarme kletskoppen!


Joejoe!! Deze kletskoppen zijn HEURRRLIJK! 
Ik heb ze voor deze Wednesday Challenge gemaakt en ik kraak er hier op los!
Ze zijn super crispy, tasty en easy om te maken. Bedankt voor je verzoekje Eefje!
Hier ga ik lekker van genieten bij een lekker kopje leut.
 
Hier komt het recept:

Ingredients 14 stuks

 0,7 khd per kletskop

Topping:

  • 10 g pinda’s

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Stamp de pinda’s in kleine grove stukjes.
Meng het vervolgens met de rest van de ingrediënten behalve de pinda’s voor de topping tot een egaal mengsel.
Maak 14 hoopjes van het mengsel en druk ze met de bolle kant van een lepel tot dunne kletskop koekjes.
Stamp de overige pinda’s in kleine grove stukjes en verdeel het over de 14 koekjes.
Bak de koekjes tot slot voor ongeveer 15a20 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden.

Geniet! X

Ps: Laat ze goed afkoelen, dan zijn ze lekker crispy! En hoe dunner hoe krokanter ze worden 🙂

3 Reacties

  1. Ze staan in de oven en ben benieuwd

  2. Ben over het algemeen een beetje sceptisch geworden als het gaat om de KHA baksels. Meestal valt het tegen maar deze kletskoppen zijn echt heeerllijk !

Laat een reactie achter op Oanh Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*