Koolhydraatarme merengue!


Van het weekend heb ik deze overheerlijke merengue gemaakt!
Ik ben helemaal blij, het biedt namelijk mogelijkheid voor zoveel meer lekkers!
Zijn jullie ook zo dol op merengue?

Er zitten amper koolhydraten in deze merengue omdat er amper producten worden gebruikt die koolhydraten bevatten.

Hier komt het recept:

Ingrediënten 15 stuks

 

  • 3 (L) eieren
  • 20 g Sukrin+
  • 2 tl vanille aroma
  • 1/4 tl wijnsteen/cream of Tartar (niet wijnsteenbakpoeder)
  • klein snufje zout

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 100c.
Splits de eieren.
Klop het eiwit met de sukrin, vanille, wijnsteen en zout glanzend. (dus niet volledig stijf)
Maak 15 speelse hoopjes op een bakmatje en bak de merengue 45 minuten tot er lichtelijke gouden randjes ontstaan.
Draai de oven uit, laat de merengue in de oven staan voor minimaal 3 uur zodat het mega langzaam kan afkoelen.

Geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.