Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 100 ml ongeklopte slagroom
- 125 g roomkaas
- 20 g bruine suikervervanger (klik)
- 1/2 tl vanille-extract (klik)
- 1/2 zakje oplos espressopoeder
- 25 g gesmolten witte chocolade (klik)
- 2 tl cacaopoeder
- 1 chocolade wafel (klik)
Bereidingswijze
Klop de slagroom lobbig.
Smelt de witte chocolade au-bain marie.
Voeg de roomkaas, bruine suikervervanger en vanille toe en klop het mengsel luchtig.
Verdeel het mengsel in drieën en voeg in het eerste mengsel de espressopoeder, in het volgende mengsel de witte chocolade en het laatste mengsel de cacaopoeder.
Snijd de chocoladewafel in dunne reepjes.
Vul een mooi glas met de mokka mousse, gevolgd door de gesneden chocolade wafel. Vervolgens de witte chocolademousse met daarbovenop weer wat gesneden chocolade wafel en tot slot de chocolademousse met het laatste beetje chocolade wafel.
Voeg er eventueel nog wat witte chocolade snippers toe en rood fruit.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, trifle, mousse, toetje, dessert, romig. chocolade