Koolhydraatarme mokka cupcakes!


Hoe leuk zijn deze cupcakes!
Ze hebben een touch of mokka, heerlijk voor de koffie liefhebbers.
Ze zijn makkelijk om te maken en je kan alle kanten op met het recept.
Geef er je eigen twist aan en customize je cupcakes!

Hier komt het recept:

Ingrediënten 6 muffins

3.5 khd per cupcake

  • 25 g gesmolten roomboter
  • 150 g Griekse yoghurt
  • 3 eieren
  • 175 g amandelmeel
  • 2 tl bakpoeder
  • 2 tl vanille-aroma
  • 25 g Sukrin+
  • 1 zakje espresso poeder

Topping:

  • 150 g roomkaas
  • 10 g Sukrin+
  • 1/2 zakje instant espresso poeder
  • 1 tl vanille-aroma
  • 15 g 85% chocolade

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Meng de boter met de Griekse yoghurt en eieren luchtig en meng alle ingrediënten tot een egaal beslag.
Verdeel het beslag over 6 muffin vormpjes en bak de cupcakes 25 minuten in de oven.
Laat de muffins afkoelen en meng ondertussen de roomkaas met de Sukrin, espressopoeder en vanille en verdeel het speels over de muffins.
Garneer tot slot de cupcakes met fijngehakte chocolade.

Geniet! X

Geniet!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.