Koolhydraatarme notenrepen!

Vandaag heb ik deze heerlijk vullende repen gemaakt! In het weekend vind ik toch altijd wel fijn om iets mee te nemen als we de deur uit gaan als lekker tussendoortje. Dat scheelt weer een hongerig momentje!
Deze zijn ideaal en ook nog te customizen naar eigen smaak. Je kan er bijvoorbeeld stukjes chocolade bij doen of andere noten gebruiken die je lekker vindt!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme notenrepen!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 5
  • Aantal koolhydraten: 5.7 g khd per reep

Omschrijving

Ik heb deze bakvorm gebruikt.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160.
Doe de amandelen, pecannoten, pinda’s en macadamianoten in een keukenmachine en maal het kort, niet helemaal fijn zodat er nog wat grotere stukjes noten in zitten.
Voeg de gebroken lijnzaad, pompoenpitten, bruine suikervervanger en stroopvervanger toe en meng het tot een geheel.
Verdeel het notenmengsel over de 4 reepvormpjes en druk het goed aan met natte vingers.
Bak de repen 20 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, noten, repen, tussendoortje, snack

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

14 Comments

  1. Wil deze zeker eens gaan proberen zien er lekker uit, maar 20 minuten op hoeveel graden?

  2. José Broeke

    Smaakt heerlijk net gemaakt.

  3. Is er een vervanger voor de siroop?

    • De siroop is wel een must, anders blijft het niet bij elkaar. Maar je kan wel een ei proberen? Maar dat wordt het wel heel anders ?

  4. Noten zijn zo al lekker maar deze repen bevatten best wat zoetstoffen…kan dat ook met wat anders of zonder of dienen de zoetstoffen als de “lijm” voor de noten zeg maar?

  5. Héérlijke repen Oanh. Vanmiddag gemaakt. Ze breken alleen heel gemakkelijk. Is dat bij jou ook? In ieder geval gaan deze vaker gemaakt worden. Absoluut.

    • Lijken me heerlijk maar kan ik de repen in de vriezer laten liggen tot op de dag dat ik ze wil eten ? Dan kan ik een voorraadkelder maken ?
      Groetjes Jolanda

  6. Hoi Oanh, inmiddels al een paar keer je reepjes gemaakt. Intussen zien ze er nét zo uit als de jouwe op de foto bij het recept. Het is even oefenen. Vooral goed aandrukken is van belang. Ik heb er een aantal in een bakje in de koelkast. Zo makkelijk. Super bedankt voor het recept??

Laat een antwoord achter aan Astrid Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.