Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme notenrepen!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 5
  • Aantal koolhydraten: 5.7 g khd per reep

Omschrijving

Ik heb deze bakvorm gebruikt.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160.
Doe de amandelen, pecannoten, pinda’s en macadamianoten in een keukenmachine en maal het kort, niet helemaal fijn zodat er nog wat grotere stukjes noten in zitten.
Voeg de gebroken lijnzaad, pompoenpitten, bruine suikervervanger en stroopvervanger toe en meng het tot een geheel.
Verdeel het notenmengsel over de 4 reepvormpjes en druk het goed aan met natte vingers.
Bak de repen 20 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, noten, repen, tussendoortje, snack