Ingrediënten
- 50 g amandelen
- 50 g pecannoten
- 50 g pinda’s
- 50 g macadamianoten
- 25 g gebroken lijnzaad (klik)
- 25 g pompoenpitten
- 50 g stroopvervanger (klik)
- 25 g bruine suikervervanger (klik)
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160.
Doe de amandelen, pecannoten, pinda’s en macadamianoten in een keukenmachine en maal het kort, niet helemaal fijn zodat er nog wat grotere stukjes noten in zitten.
Voeg de gebroken lijnzaad, pompoenpitten, bruine suikervervanger en stroopvervanger toe en meng het tot een geheel.
Verdeel het notenmengsel over de 4 reepvormpjes en druk het goed aan met natte vingers.
Bak de repen 20 minuten in de oven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, noten, repen, tussendoortje, snack