Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme Nussecken!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 14
  • Aantal koolhydraten: 1.5 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb deze bakvorm gebruikt.

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.



Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingredienten voor de onderste laag samen en verdeel het mengsel over de bakvormpjes.
Smeer vervolgens de abrikozenjam over de bovenste laag.
Maal de hazelnoten in kleine stukjes (niet helemaal fijn) en meng het met de rest van de ingredienten tot een egaal mengsel.
Verdeel dat mengsel weer bovenop de jam en bak de nusecken 20 minuten in de oven.
Smelt ondertussen de chocolade au-bain marie.

Laat de nussecken goed afkoelen zodat ze mooi kunnen uitharden.
Haal de nussecken voorzichtig uit de bakvorm, snijd de nussecken in 3 hoekjes doormidden en dip de hoekjes in de gesmolten chocolade.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, nusseckken, koek, koekjes,