Koolhydraatarme paasbroodjes!

En hier is dan de challenge van deze week! Het was de bedoeling om pretzels te maken, alleen lijken ze eerder op paasbroodjes. Ze zijn in ieder geval erg lekker geworden en dat is het belangrijkst toch? 😉

Hier komt het recept:

Ingredients 10 stuks

 0.8 khd per stuk

Bereidingswijze:

Verwarm de bol mozzarella met roomkaas in een pan en roer regelmatig tot de mozzarella en roomkaas zijn gesmolten.
Meng ondertussen de amandelmeel, psylliumvezels, Sukrin, wijnsteenbakpoeder, xanthaangom en zout.
Voeg de eieren water en gesmolten kaasmengsel er aan toe en meng het tot een homogene massa.

Verwarm de oven op 160c.

Verdeel het “deeg” in 10 stukken, maak je handen licht vochtig en rol er gelijke slierten van.
Maak er een soort pretsel vorm van en bestrijk ze allemaal met een losgeklopt eitje.
Strooi er zaadjes over en bak de broodjes 25 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden.

Geniet! X

One Comment

  1. Vind de paasbroodjes er kei leuk uitzien hoor hihi en hoe het beste te bewaren Kunnen ze in de vriezer en rustig laten ontdooien of…?

Laat een reactie achter op Jolanda Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.