Vandaag heb ik geluncht met deze heerlijke broodjes! De combinatie tomaat, mozzarella en pesto vind ik altijd een goed idee, en dat op deze broodjes is gewoonweg heerlijk! Je kan de groene pesto vervangen met bijvoorbeeld rode pesto en variëren met de kruiden is ook een tip!
Ik heb deze bakvormpjes gebruikt!
Ingrediënten 3 broodjes
3.6 khd per broodje- 50 g amandelmeel
- 50 g gemalen hazelnoten
- 25 g boter
- 25 g Griekse yoghurt
- 2 eieren
- 50 g pesto
- 1 tl Italiaanse kruidenmix
- 2 tl bakpoeder
- snufje zout
- topping: pijnboompitten, parmezaanse kaas
Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 180c.
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel en verdeel het mengsel over de 3 bakvormpjes.
Top de broodjes met pijnboompitten en parmezaanse kaas en bak de broodjes 25 minuten in de oven.
Geniet! X
Hallo
Mijn vraag is kan ik inplaats van hazelnootmeel ook havermeel gebruiken?
BVD
Kan er ook een andere meelsoort gebruikt worden ipv hazelnootmeel?
Je kan ook amandelmeel gebruiken 🤗
Waar kan ik de pesto door vervangen? Ivm allergie
De pesto is er puur voor de smaak. Als je andere kruiden hebt waar je dol op bent, of bijvoorbeeld kruidenroomkaas is dat ook prima hoor! 🤗
Kan de amandelmeel en hazelnotenmeel 1:1 aangepast worden?
Als je het fijnmaalt moet het denk ik wel lukken Anne!