Koolhydraatarme pesto broodjes!

Koolhydraatarme pesto broodjes!

Vandaag heb ik geluncht met deze heerlijke broodjes! De combinatie tomaat, mozzarella en pesto vind ik altijd een goed idee, en dat op deze broodjes is gewoonweg heerlijk! Je kan de groene pesto vervangen met bijvoorbeeld rode pesto en variΓ«ren met de kruiden is ook een tip!

IngrediΓ«nten 3 broodjes

 3.6 khd per broodje

  • 60 g amandelmeel
  • 60 g hazelnootmeel
  • 25 g boter
  • 2 eieren
  • 50 g pesto
  • 1 tl it’s a wrap kruidenmix 
  • 2 tl wijnsteenbakpoeder
  • snufje zout
  • topping: pijnboompitten, parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Meng alle ingrediΓ«nten tot een egaal mengsel en verdeel het mengsel over de 3 bakvormpjes.
Top de broodjes met pijnboompitten en parmezaanse kaas en bak de broodjes 25 minuten in de oven.

Geniet! X

3 Reacties

  1. Hallo
    Mijn vraag is kan ik inplaats van hazelnootmeel ook havermeel gebruiken?
    BVD

  2. Kan er ook een andere meelsoort gebruikt worden ipv hazelnootmeel?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*