Koolhydraatarme rabarber taart!

Ik zag weer heerlijke rabarber liggen bij de groenteboer en heb er deze heerlijke rabarbertaart van gemaakt! Hij is zooooo lekker, onwijs makkelijk om te maken.

Klik hier voor meer taart recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme rabarber taart!

  • Bereidingstijd: 1 uur en 15 minuten
  • Porties: 8
  • Aantal koolhydraten: 2.4g khd per punt

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten behalve de rabarber.
Vet de springvorm in en doe het mengsel in de springvorm.
Snijd ondertussen de rabarber in reepjes en versier de taart met de rabarber.
Je kan ook de rabarber in stukjes snijden en door het beslag mengen.
Snijd de rest in stukjes en verdeel het bovenop de taart.
Strooi er nog een beetje bruine suikervervanger over en bak de taart 1 uur in de oven.
Laat de taart afkoelen en snijd de taart aan.

 


Notities

Hij is heerlijk met een toef slagroom!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, rabarber, taart, gebak

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

2 Comments

  1. Anja Mulder

    Gemaakt. Omdat je zeer zorgvuldig moet zijn, ik altijd de hoeveelheid amandelmeel verminder en aanvul met kokos- of johannesbroodpitmeel, alleen maar Sukrin melis in huis had en ook nog twee oude rimpelige goudreinetjes, is de samenstelling aanmerkelijk veranderd. Maar hij is heerlijk. Ik had nog nooit rabarber in een taart verwerkt.
    Wat ik niet snap in het recept is: twee zinnetjes : Snijd de rabarber in reepjes en versier de taart met de rabarber en snijd de rest in stukjes verdeel het bovenop de taart……………?

  2. Hoe kan dit 2.4 kh/ punt zijn met 8 punten met totaal al 96 kh van de sukrin gold?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.