Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme rabarber taart!

  • Bereidingstijd: 1 uur en 15 minuten
  • Porties: 8
  • Aantal koolhydraten: 2.4g khd per punt

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten behalve de rabarber.
Vet de springvorm in en doe het mengsel in de springvorm.
Snijd ondertussen de rabarber in reepjes en versier de taart met de rabarber.
Je kan ook de rabarber in stukjes snijden en door het beslag mengen.
Snijd de rest in stukjes en verdeel het bovenop de taart.
Strooi er nog een beetje bruine suikervervanger over en bak de taart 1 uur in de oven.
Laat de taart afkoelen en snijd de taart aan.

 


Notities

Hij is heerlijk met een toef slagroom!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, rabarber, taart, gebak