Ingrediënten
- 75 g gesmolten roomboter
- 2 eieren
- 250 g amandelmeel (klik)
- 75 g Griekse yoghurt
- 100 g bruine suikervervanger (klik)Â
- 2 tl vanille-extract (klik)
- 1 el kaneel
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 200 g rabarber
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten behalve de rabarber.
Vet de springvorm in en doe het mengsel in de springvorm.
Snijd ondertussen de rabarber in reepjes en versier de taart met de rabarber.
Je kan ook de rabarber in stukjes snijden en door het beslag mengen.
Snijd de rest in stukjes en verdeel het bovenop de taart.
Strooi er nog een beetje bruine suikervervanger over en bak de taart 1 uur in de oven.
Laat de taart afkoelen en snijd de taart aan.
Notities
Hij is heerlijk met een toef slagroom!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, rabarber, taart, gebak