Koolhydraatarme Salty Caramel Kwarktaart!

Ik heb deze heerlijke kwarktaart gemaakt, en niet zomaar eentje, maar een met salty caramel en chocolade touch! Je kan er natuurlijk altijd een eigen draai aan geven door ipv de salty caramel vanille voor te gebruiken of een andere smaakje naar wens. Hij is in ieder geval heeeeeurlijk en ideaal om jezelf mee te verwennen in het weekend of een feestelijke gelegenheid.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme Salty Caramel Kwarktaart!

  • Bereidingstijd: 3 uur en 30 minuten
  • Porties: 8
  • Aantal koolhydraten: 5 g khd per punt

Omschrijving

Ik heb deze springvorm gebruikt.


Ingrediënten

Bodem:

Vulling:

Garnering:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten van de bodem tot een egaal mengsel en verdeel het over de bodem van de springvorm.
Bak de bodem 20 a 25minuten in de oven tot hij mooi goudbruin is geworden.
Laat de bodem afkoelen en maak ondertussen de vulling.
Wel de gelatineblaadjes in een kommetje met koud water.
Klop de slagroom lobbig.
Voeg de kwark, salty caramel en erythritol toe en klop het weer tot een lobbig mengsel.
Smelt de gelatine met 3 el water in een pannetje, voeg het aan het kwarkmengsel en schep het mengsel over de bodem in de springvorm.

Laat de kwarktaart minimaal 3 uur opstijven in de koelkast en garneer de kwarktaart tot slot met gehakte chocolade, wat extra salty karamelsaus en frambozen.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, salty, caramel, taart, karamel,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

3 Comments

  1. Wat ziet dit er lekker uit zeg…… Absoluut iets wat ik snel ga uitproberen ?

  2. salted caramel aaus? Hoe maak je die? graag recept.

Laat een antwoord achter aan Angela Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.