Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 3 grote eieren (L)
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- 10 g erythritol (klik)
- snufje koekkruiden
Vulling:
- 200 ml slagroom
- 15 g erythritol (klik)
- 1 tl vanille-extract (klik)
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Splits de eieren en klop het eiwit stijf met wijnsteenpoeder, erythritol en de koekkruiden.
Maak 15 mooie hoopjes op bijvoorbeeld dit bakmatje (klik) en bak de soesjes ongeveer 20 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden.
Klop ondertussen de slagroom met erythritol en de vanille.
Laat de soesjes afkoelen, prik er een gaatje in en spuit de slagroom met de spuitzak in de soesjes.
Notities
Dip de soesjes in chocolade voor een heerlijke touch!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, soes, soesjes,