Koolhydraatarme Taai Taai!


OH MY GOSH, het is gelukt!!! Koolhydraatarme taai taai zonder toegevoegde suikers!!
Het was me even een zoektocht, maar hier zijn ze dan! Het ruikt hier naar de pepernotenfabriek van sinterklaas, HEURRRLIJK! 
 

Ik ben benieuwd wat jullie van deze rakkers vinden. Wij vinden ze in ieder geval heerlijk en hoeven nu de èchte niet meer te ontlopen in de Appie!
Ik heb er geen extra sukrin bij gebruikt omdat de Fiber sirup Gold al zoet genoeg voor mij is.
Als je het lekker vindt, kan je de taai taai altijd wat zoeter maken!

Hier is het recept:

Ingrediënten 4 stuks

 1.5 khd per taai taai

Bereidingswijze:

Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel.
Schep het mengsel in vershoudfolie, sluit het af en laat het ongeveer 30 minuten in de koelkast staan.
Verwarm de oven op 180c.
Verdeel het mengsel in 4 taai taai vormen op een bakmatje.
Bak de taai taai ongeveer 20 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden.

Geniet en laat die sint maar komen met zijn pieten! X

Tip: Als het erg plakkerig is kan je je handen nat maken! X

ps: Wisten jullie dat de blauw gedrukte woorden links zijn waar je op kan klikken?

5 Comments

 1. Willy van Dijkhuizen

  Dag Oanh,
  ik vind jouw recepten en tips fantastisch, ik heb ook een aantal boeken van je, maar één ding begrijp ik niet. Waarom moet GOD erbij gehaald worden als jouw taaitaai goed gelukt is? Ik weet dat het een heel veel gebruikte uitdrukking is en ik erger me er steeds weer aan. Want wat is het nut hiervan? Als je GOD’s naam aan wil roepen doe je dat om hem te eren en dat vind ik hier echt niet in terug!
  Waarom niet gewoon: “mensen jullie zullen het niet geloven, maar …… enz. enz.
  Dat heeft toch hetzelfde effect?

  Ik wil echt niet belerend of heilig over komen, maar ik kan me ook niet voorstellen dat ik de enige ben hier moeite mee heeft.
  Maar voor het overige: niets dan lof over je geweldige en heerlijke recepten!

  • Bedankt voor je compliment Willy! Het oh my God stukje was niet vanuit religieus aspect, meer als een uiting van blijheid. Als je gelovig bent kan ik mij voorstellen dat dit vervend kan overkomen. Ik zal er voortaan rekening mee houden! 🤗

 2. Ze staan in de oven……

 3. Mireille Groen

  Hoi Oahn, ik was in je winkeltje en zag dat je ook silicone tartelette vompjes verkoopt. Ik zoek die van silicone,maar juist met zo,n randje erin. Deze hebben dat niet in de bodem, toch? De echte ( metalen) tartelettes hebben dat ook en dat is zo fijn voor het beleg en maakt het randje mooi..
  Kan je daar ook nog aan komen?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.