Ik heb een overheerlijk recept gemaakt met de choc wafer, namelijk deze arretjescake!
Bereidingswijze: Mix de eieren luchtig met de sukrin en voeg geleidelijk aan de cacaopoeder met gesmolten roomboter toe. Tip: Meng er allerlei lekkere krokante noten door voor een heerlijke crunchy beleving! Ps: Je kan dit recept ook goed gebruiken ter vervanging voor de choc wafer repen!Ingrediënten 16 stukjes
2.1 g khd per stukje
Snijd de repen in grove stukken en roer het door het beslag.
Leg een vel bakpapier in een vierkante springvorm van 15 x 15 en giet het beslag in de springvorm.
Leg de arretjescake tot slot een nacht of minimaal 6 uur in de koelkast.
Als ik de choc wafers gebruik, dan heb ik
(5×34=) 170 gram in totaal nodig.
Als ik nou ervoor kies om de crunchies te gebruiken, i.p.v. de wafers,
moet ik daar dan ook 170 gram van hebben?