Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme Arretjescake!

  • Bereidingstijd: 3 uur en 15 minuten
  • Porties: 16
  • Aantal koolhydraten: 2 g khd

Ingrediënten

 


Bereidingswijze

Mix de eieren luchtig met de erythritol en voeg geleidelijk aan de cacaopoeder met gesmolten roomboter toe.
Snijd de repen in grove stukken en roer het door het beslag.
Leg een vel bakpapier in een vierkante springvorm van 15 x 15 en giet het beslag in de springvorm.
Leg de arretjescake tot slot een nacht of minimaal 3 uur in de koelkast.

 


Notities

Meng er allerlei lekkere krokante noten door voor een heerlijke crunchy touch.

Je kunt dit recept ook goed gebruiken ter vervanging voor de choc wafer repen!

 

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, arretjes, cake, arretjescake, chocolade,