Koolhydraatbeperkte appeltaart uit de slowcooker!

Hoe leuk is het om een taart te maken met de slowcooker! Het makkelijkst is om een vel bakpapier in de slowcooker te plaatsen zodat je de taart weer makkelijk uit de vorm krijgt.

Klik hier voor meer taart recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatbeperkte appeltaart uit de slowcooker!

  • Bereidingstijd: 5,5 uur
  • Porties: 8
  • Aantal koolhydraten: 4.5 g khd per punt

Omschrijving

Je kunt de appeltaart ook maken in de oven maken met deze springvorm.

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de appels in blokjes en houd een beetje over voor de garnering. (ik heb de appel in dunne schijfjes gesneden voor de garnering)
Meng vervolgens de blokjes appel en alle andere ingrediënten in de binnenpan van de slowcooker en garneer de taart met de appelschijfjes.
Ik heb er nog extra kaneel en bruine suikervervanger over gestrooid.
De hele taart heb ik 5 uur in de Slowcooker gekookt op low.

Het verbaasde mij dat ik de Slowcooker niet heb hoeven in te vetten.


Notities

Gebruik bakpapier om de taart makkelijk uit de slowcooker te krijgen.

Je kunt altijd meer stukjes appel toevegen aan het mengsel!

Als je geen slowcooker hebt, bak je de taart 25 a 30 minuten in de oven op 175 in deze springvorm.

 

 

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, appel, taart, slowcooker, gebak,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

6 Comments

  1. Hoe haal je de taart uit de slowcooker?

  2. Hoi hoi, ik heb sukrin+ in huis. Hoeveel zou ik daarvoor nodig hebben? Of heb ik bij dit recept ook echt sukrin gold nodig?

  3. Helaas niet gelukt in de slowcooker taart was na 5 uur op low aangebrand aan de randen.en zat vast aan de bodem.
    Middenin wel oke smaak was daarvan prima. Ik ga hem nog wel eens proberen maar dan wat minder lang, en toch maar invetten en een bakpapiertje gebruiken

  4. Christiaan Pieters

    Ik heb deze gemaakt vandaag maar het (beslag) bleef erg droog en korrelig .? Lijkt mij niet echt op taart of cake beslag ..? Ben van beroep bakker maar goed taart uit de slowcooker is anders natuurlijk maar klopt dat.?

Laat een antwoord achter aan De bakker Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.