Koolhydraatbeperkte wentelteefjes

Koolhydraatbeperkte wentelteefjes

Momenteel ben ik heerlijk aan het vakantie vieren en geniet ik van de natuur en lieve familie. Ondanks dat ik niet thuis ben, heb ik toch wat leuke recepten voor jullie klaarstaan! Ik ben vorig weekend namelijk heerlijk verwend door mij lieve zus met deze prachtig lekkere wentelteefjes! Helemaal koolhydraatbeperkt-proof door het koolhydraatbeperkt brood van ’t Stoepje van de markt. Het is heerlijk met koekkruiden, een dot slagroom, allerlei fris en vers fruit!
Een perfect weekendbrunchje als je het mij vraagt!

Dus lekker die fiets op stappen en halen die handel!

Uiteraard kan je ook zelfgemaakt brood gebruiken om wentelteefjes van te maken. Wellicht zit er hier een lekker broodrecept voor je tussen! (klik)

Hier is het recept:

Ingrediënten 1 persoon

8 khd per persoon

  • 1 groot ei
  • snuf kaneel
  • 75 ml ongezoete amandelmelk
  • boter
  • Sukrin icing
  • rood fruit
  • 2 sneetjes brood (sportmik van de markt ’t stoepje. 4 gram khd per snee)

Bereidingswijze:

Kluts het ei en meng het met kaneel kaneel en melk.
Wentel de sneetjes brood in het ei mengsel en laat de sneetjes enkele minuten liggen.
Verwarm vervolgens wat boter in de pan en bak beide sneetjes brood goudbruin in de pan.
Garneer de wentelteefjes eventueel met Sukrin Icing en rood fruit.

Geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*