Vandaag heb ik deze heerlijke witte bolletjes gebakken en daar had ik nog eidooiers van over. Daarvan heb ik deze koolhydraatvrije en glutenvrije wafels gebakken. Heerlijk voor de brunch vandaag met nog een lekker gebakken eitje erbij! Super makkelijk om te maken en ook heerlijk om de wafels te gebruiken als bijvoorbeeld hamburger broodjes.
Je kunt natuurlijk ook kiezen om de wafels in deze BPA-vrije wafel bakvorm te bakken.
Klik hier voor meer wafel recepten!
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintKoolhydraatvrije wafels
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Porties: 2 stuks
- Aantal koolhydraten: 0 g khd
Ingrediƫnten
- 45 g geraspte kaas
- 3 eidooiers
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
Bereidingswijze
Meng alle ingrediƫnten en verdeel het over 2 wafel vormpjes. Bak de wafels ongeveer 4 minuten goudbruin in de wafelijzer of 25 minuten in de oven op 160c.
Notities
Varieer lekker met kruiden!
Sleutelwoorden: koolhydraatarm, low carb, keto, glutenvrij, koolhydraatbrij, eidooiers, eidooier, wafel, wafels,
Heb je mijn ebook, snelle, makkelijke toegankelijke recepten al gezien?