Omschrijving
Ik heb de broodjes met deze bakvorm gebakken.
Ingrediënten
- 25 g krentjes
- 50 g appel
- 2 eieren
- 20 g gesmolten roomboter
- 75 g amandelmeel (klik)
- 25 g eiwitpoeder (klik)
- 35 g bruine suikervervanger (klik)
- 3 tl kaneel
- 100 g Griekse yoghurt
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Wel de krentjes in een bakje met heet water.
Snijd de appel fijn en meng het met de rest van de ingrediënten tot een egaal mengsel. Verdeel het mengsel over de 6 vormpjes en bak de krentenbroodjes 25 minuten goudbruin in de oven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, krenten, rozijn, rozijnen, brood, broodjes