Omschrijving
Rasp de courgette met deze spirelli tot courgetti slierten!
Ingrediënten
Â
- 55 g prei
- 40 g rode puntpaprika
- 125 g paddenstoelenmix
- 100 g kruidenroomkaas (ik heb garlan gebruikt)
- snuf peper
- 35 g spinazie
- 50 g tommies snoeptomaatjes
- 200 g courgette
- optioneel: Pesto!
Bereidingswijze
Snijd de prei, paprika en paddenstoelen in stukjes en bak het in een pan met kokosolie.
Voeg na enkele minuten de kruidenroomkaas toe en bak het ongeveer 2 minuten totdat de kruidenkaas goed is opgenomen.
Voeg dan de peper en spinazie toe en snijd ondertussen de tommies doormidden.
Als de spinazie geslonken is, voeg je de tommies toe en rasp je de courgette bij de rest in de pan.
Bak het geheel tot slot maximaal 2 minuten en klaar is kees!
Garneer de courgette eventueel nog met parmezaanse kaas.
Notities
Ook heerlijk met kip, gerookte zalm of andere vis!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, courgette, courgetti, spirelli, kruidenroomkaas, romig, diner