Kruidnoten

Ik heb vandaag de ochtend gereserveerd voor het maken van speculaas recepten geschikt alvast voor sinterklaas. Deze speculaasbrokken zijn net als deze kruidnoten heerlijk geworden. Ze zijn ook nog eens super leuk om te maken en lekker krokant! De chocolade liefhebbers kunnen chocolade smelten en de kruidnoten door gesmolten chocolade halen voor heerlijke chocolade kruidnoten. Op deze manier kun je lekker koolhydraatarm en glutenvrij genieten van de gezelligheid die sinterklaas in het land brengt.

Je kunt de kruidnoten bakken op deze BPA vrije siliconen bakmat.

Klik hier voor meer speculaas recepten!

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kruidnoten

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 3 porties
  • Aantal koolhydraten: 2,5 g khd per portie


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Splits de eieren en mix het eiwit stijf met een snufje zout.
Zeef de poedersuikervervanger en amandelmeel door de stijfgeklopte eiwitten en meng het tot een homogene massa.
Maak pepernoten van het deeg en bak de kruidnoten ongeveer 15-20 minuten goudbruin in de oven.

Laat de kruidnoten afkoelen zodat ze kunnen uitharden.

Smelt eventueel de chocolade au bain-marie en dip de kruidnoten in de chocolade.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, kruidnoten, pepernoten, glutenvrij, lowcarb, keto, koek, koekjes, sinterklaas, speculaas,

Deel, Tag en win!

Heb je een recept gemaakt uit de kookboeken of website?
Deel je creaties gezellig in de Facebookgroep en/of op Instagram
en maak elke maand kans op een giftcard ter waarde van €50,- te besteden bij www.oanhswinkeltje.nl
Vergeet mij niet te taggen zodat ik je niet kan missen!

One Comment

  1. Avatar foto

    Ik wil deze mails niet meer ontvangen, lukt niet om uit te schrijven, graag hulp.
    Het zijn er gewoon te veel

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.