Lijnzaadcrackers met kaas en tommies

Lijnzaadcrackers met kaas en tommies

Vandaag een simpel maar lekker ontbijtje πŸ™‚ Een krokante cracker met een romig stukje kaas en een fris tomaatje is geen verkeerd begin van de dag πŸ˜€

IngrediΓ«nten lijnzaadcrackers 8 stuks:
0.7khd per stuk

5 el gebroken lijnzaad
2 el amandelmeel
1 et pompoenpitten
1 et zonnebloempitten
water

Bereidingswijze:

Voeg alle ingrediΓ«nten samen in een bakje
Voeg vervolgens water toe, de crackers moeten nΓ©t niet onderstaan met water
Laat het mengsel wellen voor 2minuten
Verwarm de oven voor op 180 graden
Spreid de crackers uit op het bakpapier, leg er nog een vel bakpapier op en rol eroverheen met een deegroller (niet te dik, en ook niet te dun πŸ˜‰ )
Verwijder dan de bovenste bakpapier en snijd er nu voorzichtig vormpjes in van de crackers
Doe ze vervolgens in de oven
Haal ze na 25minuten uit de oven en klaar zijn ze!
Draai ze zonodig nog even om en bak ze verder af voor 5minuten

 

 

In dit geval beleggen met kaas en frisse tommies on the side πŸ˜€

Eet smakelijk! πŸ™‚

4 Reacties

  1. Lijkt me lekker. Vind het wel jammer dat je alles in eetlepels afmeet. De ene eetlepel is de andere niet. In grammen zou wel makkelijker zijn, preciezer. Maar goed, ik zal ze eens proberen te maken.

    • Ja het heeft zo z’n voor en na-delen. Als je voor hetzelfde recept dezelfde tl gebruikt zal het gelukkig niet veel uitmaken Vivian!

      Groetjes Oanh

  2. Monique Krikke

    Beste Oahn, ik zie dat je soms el gebruikt en soms et.. Bedoel je met allebei ‘eetlepel’?

    Alvast dank voor je antwoord.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*