Marshmallows!

Ik heb vandaag deze heerlijke suikervrije marshmallows gemaakt! Ze zijn leuk en makkelijk om te maken en ook smullen met een drizzle van gesmolten chocolade. Lekker om zo op te snoepen, bij een warme kop chocomel of als Smores op te smikkelen! En hoe leuk is het om verschillende kleurlaagjes te maken door bijvoorbeeld frambozen toe te voegen?

Ik heb de marshmallows gemaakt met deze bakvorm en deze gelatinepoeder van rund.

Heb je deze chocolade cups al gezien? Ook heerlijk met de marshmallows!

Geen zin om marshmallows te maken? Je kunt hier ook suikervrije marshmallows shoppen!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Marshmallows!

  • Bereidingstijd: 15 minuten en 6 uur opstijven
  • Porties: 16 stukjes
  • Aantal koolhydraten: 0 g khd


Bereidingswijze

Smeer de bakvorm licht in met olijfolie.
Schenk de helft van het water met de gelatinepoeder in de mengkom en mix het op een lage stand.

Verwarm ondertussen de rest van het water met de poedersuikervervanger, erythritol, xanthaangom, vanille-extract en zout in een pannetje tot het kookt tot een stropige substantie.

Schenk het stroperige mengsel beetje bij beetje bij de gelatinepoeder en mix het op hoge stand tot een wit en stropig mengsel. (dit kan ongeveer 10 minuten duren)
Schep het mengsel in de bakvorm en smeer het evenredig uit.
Laat het minimaal 6 uur uitharden tot het niet meer plakt en snijd het in 16 stukjes.

Strooi poedersuikervervanger over de marshmallows.

 


Notities

Mix het mengsel niet te lang. Het is anders niet meer goed uit te smeren over de bakvorm.

Voeg frambozen, aardbeien of besjes toe om kleur en extra smaak toe te voegen.

Dip de marshmallows in gesmolten chocolade. Laat de chocolade dan wel eerst afkoelen.

Sleutelwoorden: marshmallows, spek, snow, keto, koolhydraatarm, suikervrij,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

One Comment

  1. Je zegt, mix het niet te lang, maar het moet toch 10 minuten gemixed worden? Dat klopt dan wel?

Laat een antwoord achter aan Susanne Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.