Het is een feestelijke dag vandaag want mijn facebook blog bestaat inmiddels precies 2 maanden! 😀
Ruim 1000 abonnees en 4000 leden verder ga ik met onwijs veel plezier door met heerlijke gerechten maken en delen!!
Allemaal ontzetten bedankt voor jullie belangstelling en enthousiasme! Dat maakt alles 1000 keer gaver! 😀
Deze dag vier ik met dit overheerlijke mokka taartje
Naast aardbeienkwarktaart is mokka taart mijn favoriet!
Hier is de mokkataart! 😀
Bereidingswijze: Maak het snelle caketje volgens recept, alleen in plaats van de kaneel cacao toevoegen Verwarm de slagroom in een pannetje en voeg de espressopoeder, het eidooiertje en de chocolade toe Maak dan laagjes van de cake en de room Ik heb het taartje gemaakt voor twee personen omdat hij erg machtig is 🙂 Eet smakelijk! 🙂 Ingrediënten 2 personen
6khd per taartje
Ik heb de cake in drieën gesneden en heb daar twee laagjes van gebruikt
Laat de caketjes afkoelen
Blijf roeren en doe het vuur uit als de chocolade volledig gesmolten is
Klop dan de eiwitten stijf en spatel dit voorzichtig door het chocolade mengsel en laat het koelen rusten in de koelkast
Als het koud is geworden meng je de mascarpone erbij. Het moet nu een mooie stevige room zijn
Strooi er wat cacaopoeder overheen
Als je het leuk vindt kun je om de taart room toevoegen en met een spuitzak toeftjes room
Maak het af met een frisse aardbei of framboos en de taart is klaar! 😀
Een gezellig, makkelijk en lekkere mokkataart! 🙂
Zal binnenkort mijn man verrassen , hij is dol op mokkataart !
Wat leuk! Ik ben benieuwd 😀
Die ga ik zeker een keer maken, ik heb je vanille mug cakeje al geprobeerd!
Leuk Ineke! ?
Gefeliciteerd met je jubileum. Hihi. En wat een heerlijk recept weer. Ik ben zo super blij met al jouw recepten. Dank je wel.
Dankje Paula! 😀 Leuk om te horen!
Groetjes Oanh
Ik heb geen espresso poeder kan het ook met het poeder van een espresso cup?
Dat kan zeker! Het is puur voor de smaak ☺️