Muesli

Ik heb deze heerlijke muesli gemaakt voor de challenge gisteren. Boordevol noten en zaadjes en heerlijk met een vleugje kaneel. Je kan er makkelijk je eigen draai aan geven door te variĆ«ren met de nootjes en zaadjes. Koekkruiden lijkt mij er bijvoorbeeld ook lekker bij, en wat dacht je van koolhydraatarme melkchocolade of witte chocolade stukjes?

Meer ontbijt recepten vind je hier!

Bekijk mijn zesde kookboek hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Muesli

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Porties: 7
  • Aantal koolhydraten: 5.5 g khd per portie

Omschrijving

Ik heb de muesli gebakken metĀ deze bakmat.


Ingrediƫnten

  • 20 g kokosflakes

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Doe de hele noten en zaden in een keukenmachine en pulseer de noten en zaden ongeveer 4 keer tot grove stukjes.
Voeg de rest van de ingredienten behalve de kokosflakes bij de noten en meng het tot een homogene massa.
Verdeel het notenmengsel over de bakmat en bak de muesli 15 minuten in de oven. Voeg de kokosflakes toe aan het geheel en hussel alles daarna goed door elkaar en bak de muesli nogmaals 10 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, muesli, granola, Cruesli

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.