No bake Cheesecake!

Vanochtend heb ik deze super makkelijke en tegelijkertijd mega lekkere cheesecake gemaakt! Je hebt er geen oven bij nodig. Enkel een pan, springvorm en de koelkast. Hij is heerlijk fris en perfect om je eigen favoriete twist aan te geven! Probeer bijvoorbeeld ander soort fruit of stukjes chocolade. Smullen geblazen!

Klik hier voor meer smakelijke baksel recepten.

Bestel mijn zesde kookboek hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

No bake Cheesecake!

  • Bereidingstijd: 3,5 uur
  • Porties: 12
  • Aantal koolhydraten: 2.3 g khd per punt

Omschrijving

Ik heb deze springvorm gebruikt.


Ingrediënten

Bodem:

Vulling:


Bereidingswijze

Meng de ingrediënten van de bodem tot egaal egaal mengsel en druk met de bolle kant van een lepel aan in de springvorm. Maak de vulling door de gelatineblaadjes te wellen in een bakje met water. Meng de overige ingrediënten tot een glad en romig mengsel. Verwarm de gewelde gelatineblaadjes in een pan met 3 el water en meng de opgeloste gelatine door de romige vulling. Schep de vulling bovenop de bodem en laat de cheesecake minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. 


Notities

Garneer de cheesecake met bramen of ander heerlijk rood fruit!

Sleutelwoorden: koolhydraatarm, keto, low carb, taart, no bake, bramen

2 Comments

  1. Hallo oanh,
    Jou cheescake ziet er heerlijk uit. Maar in jouw beschrijving doe jij geen fruit door de vulling, terwijl deze wel paars is. Heb jij er gepureerde bramen door heen gedaan?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.