Oanh’s Winkeltje.nl!

[ W I N A C T I E Β  Β  A L E R T!!! ]
(ga naar mijn Facebookpagina via deze link en doe mee om een gratis bestelling te winnen!)

Lieve mensen,

EINDELIJK is het zover! Oanh’s Winkeltje is live, hij is EINDELIJK open for bussines! 😍 

Samen met mijn boeken, is dit toch wel het allerleukst wat ik voor Oanh’s Kitchen heb gedaan. Mijn eigen online winkeltje, waar ik met liefde en passie aan heb gewerkt. Van eigen illustraties die ik samen met mijn man heb gemaakt, naar het ontwerpen van de kaartjes voor de bestellingen waar ik een persoonlijk handgeschreven bedankje op ga schrijven tot het uitzoeken van duurzaam verzend- en verpakkingsmateriaal! πŸ₯°

Oanh’s winkeltje is een online winkeltje die door mij wordt gerund, vanuit mijn werkkamertje vanuit ons huis. Ik verkoop er alle bakvormen die ik gebruik in mijn 5 kookboeken en recepten die op mijn website www.oanhskitchen.nl staan. Ook verkoop ik er mijn favoriete puur en natuurlijke eiwitpoeders van Live Puri en tot slot natuurlijk Sukrin. Mijn favoriete suikervervanger, bruine suikervervanger, poedersuikervervanger en stroopvervanger die jullie vast wel zijn tegengekomen in een van mijn recepten! πŸ₯° Ik hoop dat jullie Oanh’s Winkeltje net zo prachtig vinden als ik en dat mijn passie bij elke bestelling wordt overgebracht! πŸ’

Voor de mensen die een bestelling gaan plaatsen, alvast MEGA bedankt voor jullie support!! πŸ’ Ik vind het super bijzonder dat ik mag doen wat ik het allerliefst doe, en dat is volop koolhydraatarme recepten bedenken, maken en delen! Dus nogmaals, bedankt voor jullie steun!! πŸ₯°

www.oanhswinkeltje.nl

Liefs Oanh

8 Comments

 1. Geweldig nieuws! Succes en goeie gerechten zoals altijd,
  Toedels

 2. Wat geweldig. Ga direct kijken. Heel veel succes….

 3. Heel veel succes met de winkel wat een leuk nieuws. Geweldig.

 4. Hanny Gijsel

  Hoi Oanh, wanneer ik een pannenkoekenmaker zou willen hebben kan ik die dan ook komen ophalen bij jou??

  Groetjes; Hanny Gijsel

 5. Greet Waroquier

  Ik wil hier graag meer info over

 6. Corrie Van den Heijkant

  Hoi Oanh, ik wilde graag de Pannekoekenmaker bestellen. Is het ook mogelijk om gewone pannekoeken erin te bakken? Das zou fijn zijn als de kleinkinderen komen.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.