Ingrediënten
Bodem:
- 4 eieren
- 20 ml slagroom
- 20 g geraspte kaas
- snuf oregano
- snuf knoflookpoeder
- snuf paprikapoeder
Topping:
- 15 g tomatenpuree
- 5 g uien
- 10 g chorizo
- 15 g puntpaprika
- 10 g kastanjechampignons
- 20 g geraspte kaas
- oregano
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Klop de eieren met de rest van de ingrediënten van de bodem luchtig.
Leg de bodem ongeveer 10a15 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de uien, chorizo, puntpaprika en champignons in dunne plakjes.
Verdeel (als de bodem klaar is) de tomatenpuree en de gesneden ingrediënten op de bodem en strooi er geraspte kaas en een beetje oregano over.
Bak de pizza nogmaals ongeveer 20 minuten in de oven totdat de kaas goudbruin is geworden.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, omelet, pizza, lunch,