Ingrediënten
- 100 g geraspte kaas
- 75 g uien in dunne ringen gesneden
- 4 eieren
- 25 g kruidenroomkaas
- Italiaanse kruiden
- optioneel: pesto, sambal, tomatenpuree
- 25 g paprika
Bereidingswijze
Zet de pannenkoeken maker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht naar voren staat.
Doe in beide vormen een beetje olijfolie of boter.
Snijd de paprika in ringen, meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel, verdeel het mengsel in vieren en schep het mengsel in de bakvormpje en bak de omelet broodjes ongeveer 5 minuten goudbruin.
Herhaal dit nog een keer.
Beleg de omelet pannenkoeken met je favoriete hartige beleg en maak er bijvoorbeeld een caprese omelet van door er pesto op te smeren, met basilicum, rucola, tomaat en mozzarella!
Sleutelwoorden: broodjes, omelet, koolhydraatarm, koolhydraatbeperkt, glutenvrij, lunch, brunch, pannenkoekenmaker,