Omschrijving
Ik heb de koekjes gebakken inĀ deze bakvorm.
Ingrediƫnten
- 100 g amandelmeel (klik)
- 75 g bruine suikervervanger (klik)
- 75 g roomboter op kamertemperatuur
- 1/4 tl xanthaangom (klik)
- snufje zout
- 1 ei
- 1/2 tl vanille-extract (klik)
- 25 g stroopvervanger (klik)
- 2 tl kaneel of koekkruiden
Topping:
- 5 el poedersuikervervanger (klik)
- 1/2 el wortelsap (sinaasappelsap of water)
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c. Meng alle ingrediƫnten tot een stevig mengsel en verdeel het mengsel over de 7 bakvormpjes.
Bak de koekjes 25 minuten goudbruin in de oven.
Laat de koekjes volledig afkoelen.
Maak ondertussen het glazuur door de wortelsap (of water) te mengen met poedersuikervervanger en verdeel het over de koekjes.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, oranje, koeken,